Wiggo WO-E603R (CX) – Vrijstaand Fornuis – Créme RVS – A – Nieuw

Status: Uitverkocht
Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie
Energielabel A
Afmetingen 85x60x60
Garantie 5 jaar
Deals eindigt in:

379.00

Vergelijk
SKU:262652660-1-1-1-1-1-1-1

Ontdek de Wiggo WO-E603R(CX) Serie 5 Gasfornuis: Jouw Sleutel tot Culinaire Perfectie!

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner in de keuken die je helpt bij het creëren van heerlijke maaltijden? Maak kennis met het Wiggo WO-E603R(CX) Serie 5 Gasfornuis – een waar pronkstuk voor elke keuken met zijn verfijnde design en indrukwekkende prestaties. Laat je inspireren door de mogelijkheden die dit moderne gasfornuis biedt en ontdek hoe het jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Stijlvol Design voor de Moderne Keuken

Het Wiggo gasfornuis is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een esthetische aanwinst voor je keuken. Met zijn elegante crèmekleurige RVS-ontwerp past het naadloos in elke interieurstijl, waardoor het een tijdloze toevoeging is aan je kookruimte.

Krachtige Prestaties voor Ultieme Culinaire Creativiteit

Met vier hoogwaardige gasbranders biedt dit fornuis je de vrijheid om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden. Of je nu een simpele stoofpot wilt laten sudderen of een uitgebreid feestmaal wilt bereiden, met de Wiggo WO-E603R(CX) heb je altijd de controle over de perfecte kooktemperaturen.

Eenvoudige Bediening en Onderhoudsgemak

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is dit gasfornuis gemakkelijk te bedienen en schoon te houden. De verwijderbare deksels onder de branders maken het reinigen een fluitje van een cent, terwijl het gladde oppervlak voorkomt dat voedselresten tijdens het koken aan het fornuis blijven plakken.

Veelzijdige Bakmogelijkheden voor Creatieve Keukenexperimenten

De conventionele elektrische oven biedt een scala aan bakfuncties, waaronder grill, bovenwarmte, onderwarmte en conventioneel bakken (boven- en onderwarmte). Hierdoor kun je eindeloos variëren en de meest smakelijke gerechten op tafel toveren.

Technische Specificaties:

  • Energieklasse A
  • Aantal ovens: 1
  • Type kookplaat: Gas
  • Type oven: Elektrisch
  • Aantal kookzones: 4
  • Bruto inhoud oven: 76 liter
  • Netto inhoud oven: 56 liter
  • Gewicht: 42 kg
  • Afmetingen (HxBxD): 85 x 60 x 60 cm (hoogte verstelbaar van 85 tot 89 cm)
  • Kleur: Crèmekleurig RVS
  • Plaatsing: Vrijstaand

Met het Wiggo WO-E603R(CX) Serie 5 Gasfornuis haal je niet alleen een hoogwaardig kooktoestel in huis, maar ook een bron van culinaire inspiratie waar je jarenlang van zult genieten. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en laat je verrassen door de smaakvolle resultaten die dit fornuis te bieden heeft!

0
Terug naar boven

Producten zoeken

Product is toegevoegd aan uw winkelwagen